Χλιάπας Παναγιώτης - Επεξεργασία Και Τυποποίηση Ελιάς - Πολύγυρος Χαλκιδικής

Χλιάπας Παναγιώτης - Επεξεργασία Και Τυποποίηση Ελιάς - Πολύγυρος Χαλκιδικής

23339 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Καλύβες, Πολύγυρος
Περιοχή: Χαλκιδικής
Τηλέφωνο: 2371051340
Κινητό: 6937324491
Τ.Κ.: 63100
Fax: -
Υπεύθυνος: Χλιάπας Παναγιώτης
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://www.chliapasolives.gr
Η οικογένεια Χλιάπα ξεκίνησε να επεξεργάζεται παραδοσιακά τις ελιές και να τις διαθέτει τυποποιημένες πριν από περίπου 60 ολόκληρα χρόνια. Σήμερα διαθέτει 6.500 δέντρα με την ετήσια παραγωγή βρώσιμης ελιάς να κυμαίνεται σε 200-220 τόνους. Ο σκοπός της επιχείρησης ΕΛΙΕΣ ΧΛΙΑΠΑ είναι η παραγωγή, επεξεργασία και διάθεση ενός πιστοποιημένου προϊόντος, με φυσική επεξεργασία, με σεβασμό στην παράδοση και κυρίως στους καταναλωτές που την επιλέγουν. Συγχρόνως δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή...
23339 Επισκέπτες:

Καλύβες, Πολύγυρος, Χαλκιδικής

23339 Επισκέπτες:

Η οικογένεια Χλιάπα ξεκίνησε να επεξεργάζεται παραδοσιακά τις ελιές και να τις διαθέτει τυποποιημένες πριν από περίπου 60 ολόκληρα χρόνια. Σήμερα διαθέτει 6.500 δέντρα με την ετήσια παραγωγή βρώσιμης ελιάς να κυμαίνεται σε 200-220 τόνους.

Ο σκοπός της επιχείρησης ΕΛΙΕΣ ΧΛΙΑΠΑ είναι η παραγωγή, επεξεργασία και διάθεση ενός πιστοποιημένου προϊόντος, με φυσική επεξεργασία, με σεβασμό στην παράδοση και κυρίως στους καταναλωτές που την επιλέγουν.

Συγχρόνως δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των πρώτων υλών, γιατί το σημαντικότερο σημείο σε ένα σωστό τρόφιμο που δεν δέχεται χημική επεξεργασία και πρόσθετα συντηρητικά είναι η άριστη ποιότητα. Για το λόγο αυτό επιλέγουν οι ίδιοι τους καρπούς που θα συσκευαστούν και θα προωθούν στην αγορά.

Η επιχείρηση του Παναγιώτη Χλιάπα έχει βραβευτεί τα τελευταία χρόνια για την μαύρη αφυδατωμένη ελιά, την πράσινη χαρακτή ελιά και τελευταία για τις πράσινες τσακιστές ελιές με λεμονοπίπερο στον 3ο Διαγωνισμό Ελληνικής Επιτραπέζιας Ελιάς, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 4ου “Agro Quality Festival”

Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Τυποποίησης και επεξεργασίας ελίας Επεξεργασία Ελίας
Υπηρεσίες Τυποποίησης και επεξεργασίας ελίας Τυποποίηση Ελίας
Υπηρεσίες Τυποποίησης και επεξεργασίας ελίας Προϊόντα από Ελιά
Υπηρεσίες Τυποποίησης και επεξεργασίας ελίας Λάδι
Υπηρεσίες Τυποποίησης και επεξεργασίας ελίας Ελιές
Υπηρεσίες Τυποποίησης και επεξεργασίας ελίας Πάστα Ελιάς
23339 Επισκέπτες:

Καλύβες, Πολύγυρος
Χαλκιδικής

Τηλέφωνο: 2371051340
Κινητό: 6937324491

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: